Aanbod vertalingen

Ons aanbod is toegespitst op de Belgische markt. Door dit beperkte aanbod kunnen wij werken met vaste vertalers die we door en door kennen. Voor andere talen werken we uitsluitend samen met vertalers die hun vakkundigheid kunnen bewijzen aan de hand van referenties en vertaaltests.Hieronder vindt u onze vaste combinaties:


Frans Nederlands
Engels Nederlands
Frans Engels
Nederlands Engels
Nederlands Frans
Engels Frans

Voor andere talencombinaties kunnen we gerust ook een oplossing voor u vinden, aarzel dus niet om ons te contacteren.

Vertalingen voor verschillende sectoren

Als vertalers beschikken wij over een zeer brede algemene kennis en voor gespecialiseerde teksten doen we een beroep op gespecialiseerde taalkundigen. Daarom bieden we vertalingen van een brede waaier aan tekstsoorten uit allerlei kennisdomeinen aan. Een greep uit de sectoren waarbinnen wij vertalingen kunnen leveren:

Financiën
Image

Vertalingen voor de financiële sector
Als professional in de financiële sector kunt u een beroep doen op ons voor vertalingen van de inhoud van websites, jaar- en kwartaalrapporten, nieuwsbrieven, reclamecampagnes en nog veel meer. Onze vertalers kunnen binnen deze sector bouwen op een ijzersterke ervaring en een praktijkgerichte academische opleiding, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw klanten, partners of werknemers steeds kunnen rekenen op efficiënte en correcte informatie.

Verzekeringen
Image

Vertalingen voor verzekeringen
Zowel verzekeraars als pensioenspaarfondsen kunnen een beroep doen op ons om professionele of commerciële communicatie op een vlotte en nauwkeurige manier over te brengen naar het Nederlands of Engels. Wij kunnen voor u de vertaling verzorgen van heel wat verschillende tekstsoorten, waaronder brochures, deelnemersbrieven, polisvoorwaarden* en reglementen*.

*opgelet: om organisatorische redenen voorzien wij geen beëdigde vertalingen.

Industrie
Image

Vertalingen voor industriële bedrijven, chemie, elektronica
De industriële sector is een zeer ruim vakgebied waarbinnen een grote mate van specialisatie bestaat. Onze vertalers zijn op de hoogte van de meeste ontwikkelingen binnen deze sector en ze beschikken ook over zeer gespecialiseerde naslagwerken om u steeds van dienst te kunnen zijn bij de vertaling van uw bestekken, offertes, handleidingen, veiligheidsvoorschriften, productfiches en meer. Dankzij hun opleiding, aangevuld met praktische kennis, zijn onze vertalers in staat om uw klanten, leveranciers, partners of werknemers steeds te voorzien van nauwkeurige en doeltreffende informatie binnen een verscheidenheid aan industrietakken. Enkele voorbeelden: petrochemie, staalnijverheid, elektronica, auto-industrie, energie, textiel en vele andere.

Indien uw doelpubliek reeds vertrouwd is met een aantal vaste termen (vertaalde productnamen, begrippen die reeds gebruikt werden in de communicatie met uw anderstalige klanten of werknemers en dergelijke), mag u ons steeds een lijst met deze termen doorsturen zodat wij steeds uw geprefereerde bewoording gebruiken voor deze begrippen.

Voeding
Image

Vertalingen voor de voedingssector
Wij kunnen u als voedingsprofessional voorzien van correcte en gepaste vertalingen van tal van documenten, of het nu gaat om recepten binnen een keten van slagerijen, bestekken van grootkeukens of offertes van aankoopcentrales. U kunt ook een beroep doen op ons voor de vertaling van uw folders en ander reclamemateriaal. Onze vertalers zullen steeds te werk gaan met het grootste respect voor uw bronteksten en productnamen zodat uw klanten, partners, leveranciers en werknemers steevast kunnen rekenen op een doeltreffende en duidelijke communicatie.

Zorg en gezondheid
Image

Vertalingen voor de zorgsector en de gezondheidssector
Binnen deze sector is doeltreffende communicatie vaak letterlijk van levensbelang. Daarom voorzien wij onze vertalers van de meest recente naslagwerken en bijscholingen zodat uw patiënten of bewoners, werknemers en leveranciers steeds kunnen rekenen op de juiste informatie in rapporten, bestekken, catalogi, folders en ander informatief of commercieel materiaal.

Toerisme
Image

Vertalingen voor de toeristische sector, hotels, resorts, reisbureaus, reisagenten, lokale overheden
Wij kunnen toeristische diensten en reisbureaus voorzien van aantrekkelijke en correcte vertalingen van reisbrochures, plaatsbeschrijvingen, websites en veel meer. Indien dit nodig zou blijken beschikken onze vertalers over de nodige academische vaardigheden om bijkomend opzoekwerk te doen naar het onderwerp van de vertaling zodat uw vertaling steeds zo correct en volledig mogelijk is.

Onderwijs
Image

Vertalingen voor het onderwijs, lessenpakketten, commerciële teksten en seminaries.
Doeltreffend onderwijs vereist een doeltreffende communicatie, en dit van de kleuterklas tot de aula. Daarom staan wij u graag bij in de communicatie met uw anderstalige leerlingen, collega’s en leveranciers. Wij kunnen ook vertalingen en revisies voorzien van academische teksten, zoals doctoraatscripties, masterproeven en ander wetenschappelijk onderzoek.

Contacteer ons om te ontdekken wat EHC-Translation voor u kan betekenen.

Logistiek
Image

Vertalingen voor logistieke bedrijven en havenbedrijven.
Als professional in de transportsector of logistiek verantwoordelijke weet u vast reeds hoe belangrijk vlotte en nauwkeurige communicatie is. Daarom staan we u graag bij voor de vertaling van uw transportschema’s, planningen, folders, offertes, lastenboeken, nieuwsbrieven en nog veel meer, zodat uw klanten, partners en medewerkers kunnen vertrouwen op correcte en doeltreffende informatie.

Landbouw
Image

Vertalingen voor de landbouwsector en agrarische bedrijven.
Ook u, als landbouwprofessional, komt vast steeds vaker in contact met anderstalige collega’s, klanten en werknemers. Daarom helpen wij u graag met de vertaling van uw lastenboeken, offertes, planningen en andere documenten. Wij zullen steeds alles in het werk stellen om uw professionele communicatie zo getrouw en respectvol mogelijk over te brengen naar de doeltaal.

Multimedia
Image

Vertalingen voor media, multimedia, online toepassingen, kranten, magazines, tv-programma's, software en applicaties.
Software en websites worden steeds vaker aangepast aan het doelpubliek. Voor deze lokalisatie is vaak niet enkel taalkundige kennis nodig, maar moet men ook de culturele nuances van het doelpubliek in acht nemen. Wij helpen u graag met het lokaliseren van uw website of computerprogramma.

Om praktische redenen verkiezen we dat u de te vertalen tekst doorstuurt in een formaat dat door de meeste vertaalsoftware wordt herkend.

Communicatie
Image

Vertalingen voor communicatiebedrijven, marketingbureaus en reclameagentschappen.
Wij staan u graag bij met elke vorm van professionele communicatie, of het nu gaat om e-mails, nieuwsbrieven, offertes of een andere vorm. In eender welke sector is communicatie van enorm belang, en daarom kan uw bedrijf door ons rekenen op een team van taalkundige professionals.

Andere sectoren
Image

Vertalingen voor allerhande sectoren.
Naast de sectoren die vermeld worden op onze website, hebben onze vertalers ook kennis van zaken binnen tal van andere kennisdomeinen. Contacteer ons voor meer informatie!

Vertalingen

Frans Nederlands
Engels Nederlands
Frans Engels
Nederlands Engels
Nederlands Frans
Engels Frans

Offerteaanvraag

Bezorg ons uw te vertalen bestand voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vertaalopdracht indienen

Wenst u meteen een vertaalopdracht in te dienen? Raadpleeg dan onze standaardtarieven en gebruik de onderstaande knop om de opdracht te starten!

Contacteer ons voor meer informatie over onze diensten: info@ehc-translation.be of +32 495 33 25 25

Over EHC Translation

EHC-Translation werd opgericht vanuit de filosofie dat vertalen geen vak apart is. Integendeel, het is net een samenvloeiing van tal van vakken. Wij zorgen ervoor dat uw vertaling bij de juiste m/v/x voor de job terechtkomt en daarnaast houden we rekening met uw wensen van aanvraag tot levering.

ℹ️ LEES MEER

Contactgegevens

EHC-Consultancy BV
Begijnhofstraat 1 Bus 2V 121
2870 Puurs-Sint-Amands
België
BTW BE 0647-817-963
📨 info@ehc-translation.be
+32 495 33 25 25
+32 499 87 02 51

Netwerken
EHC Translation

We gebruiken (vertaalde) cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je hier geen probleem mee hebt. Meer info op onze Privacy Policy pagina.